Gydymas

Gydymas nuo alkoholizmo

Šiuolaikiniai alkoholizmo gydymo būdai yra skirti pašalinti pasekmes, t. Šiuo tikslu dažniausiai naudojami psichogeniniai metodai, tačiau jie paprastai nesumažina įtampos lygio. Su streso ar hipnoze, įtampa gali būti pašalinta, bet laikinai. Taip yra dėl biologinio ritmo.

Medicinos terapija taip pat skirta alkoholizmo pasekmėms. Šiuo tikslu skiriami vaistai, turintys įtakos emisijų emisijoms, kurios mažina arba didinant emocinę veiklą. Toks gydymas visada lemia homeostazės (vidinės aplinkos pastovumą) ir sumažina darbo pajėgumus. Todėl tai nėra optimali priklausomybės reljefo versija.

  • Kodavimas nuo alkoholio
  • Akupunktura
  • Medicininė terapija
  • Netradicinis gydymas

Kodavimas nuo alkoholio

Alkoholis yra abejotinas, destruktyvus „malonumas“. Savaitgaliais geriate saikingai ar praleidžiate darbą? Tai yra psichologinės priklausomybės rodiklis. Vienintelis skirtumas yra tik priklausomybės nuo alkoholio stadija.

Pasiruošimas kodavimo sesijai

Prieš gydymą negalima gerti alkoholio. Neblaivumo terminą dažniausiai nustato specialistas. Daugeliu atvejų tai yra apie 3-10 dienų. Nerekomenduojama vartoti kofeino turinčių gėrimų ir trankviliantų (jei tai nėra būtina).

Psichoterapeutų nuomone, toks paciento pasiruošimas kodavimo terapijai yra pakankamos valios įrodymas. O alkoholikui tereikia profesionalo pagalbos.

Jei žmogus, priklausomas nuo alkoholio, negali išbūti blaivus 10 dienų, vadinasi, jis nėra pasiruošęs gydytis. Jis tiesiog bijo, kad neteks galimybės išgerti taurę vyno ar butelį alaus. Tai reiškia, kad padidėja rizika sulaužyti kodą.

Gyvenimas be alkoholio ir narkotikų

Po terapijos žmonės gali susidurti su tam tikrais sunkumais. Jie nėra pripratę prie tokio gyvenimo būdo be alkoholio. Su alkoholinių gėrimų pagalba negalima pamiršti nesėkmių. Alkoholiniai gėrimai sukelia daugiau nesėkmių ir pailgina kančių laikotarpį. Retai pasirodantį džiaugsmą tuo pačiu skysčiu pastebėjo alkoholikai.

Kaip vyras gali atsipalaiduoti, kai nėra alkoholio? Kaip nusiraminti ir rasti tai, kas gali atsikratyti liūdesio ir suteikti džiaugsmo?

Pradžia po kodavimo nelengva – žmogus gali tapti irzlus, jautrus, tačiau po kurio laiko viskas pasikeičia. Jis pradeda džiaugtis tuo, kad pagaliau gali įgyvendinti savo svajones.

Teetotalininkų protas kyla kaip fenikso – jie randa naujų veiklų ir pomėgių, kurie anksčiau jiems nebuvo įdomūs. Yra daug pavyzdžių, kai žmonės atsikrato alkoholio ir išbando naują veiklą, susiranda naujų pomėgių, kurie gali paskatinti naują verslo planą. Jų smegenys suaktyvėja, todėl sakoma, kad šie žmonės reaguoja vis jautriau.

Žmogus, pradėjęs blaivų gyvenimą, suvokia, kiek tai atneša laimės, ir nori tai paskelbti visam pasauliui. Buvęs narkomanas vis dar turi pažįstamų ir draugų, kurie geria, tačiau prisiminimai apie ankstesnį gyvenimo būdą primena, kad niekada negrįžtų.

Išeitis

Ar žmogus gali išgydyti pats nuo alkoholio priklausomybės

Jei tai tikrai priklausomybė, suformuota dėl alkoholio vartojimo, galbūt. Tam reikalingas mikrosocimas, kuris nuolat sulėtins alkoholio vartojimą - šeimą, vaikus, būtinybę užtikrinti šeimą, būtinybę dalyvauti darbo, socialiniuose procesuose ir kt.

Tačiau vidaus deficitas taip pat bus, kaip taisyklė, tam tikru mastu paveiks bendravimą su kitais.

Ar įmanoma, kad žmogus būtų gydomas nuo priklausomybės nuo alkoholio

Pagrindinis alkoholizmo gydymo principas yra savanoriškas. Paprastai manoma, kad žmonės nepriklauso žmonės nenori būti gydomi. Tiesą sakant, noras atsikratyti alkoholizmo (tai yra noras, o ne susitarimas), tačiau jis yra banguotas.

Sėkmingam gydymui reikia išsaugoti paciento atkūrimo troškimą. Šiuo tikslu atliekamas psichokorravimas, ty hipnozė. Jis ne visada prailgina norą atsikratyti alkoholizmo, be to, ne kiekvienas yra jam.

Kitas būdas išlaikyti atsigavimo troškimą yra vaistas. Taigi, kad jis turėjo tinkamą poveikį, gydantis gydytojas turi turėti žinių apie bioritmą ir metodiką išsaugoti minimalią įtampą fermentų sistemų.

Alkoholizmo gydymo principai

Kompleksinis gydymas požiūris. Be emocinių sutrikimų, žmonės su alkoholizmu dažnai pagilina ligų vidaus organų ir sistemų. Jie labiau ryškus vegetacines reakcijas - organizmo atsaką į skausmą. Tokie pacientai reikalauja ne tik narkologijos metodus, bet ir terapinė, psichiatrijos gydymo.

Individualus požiūris į panaikinant priklausomybę. Tiesiogiai Narcologist gydytojai dažniausiai gydomi pacientams, turintiems somatinių (kūno) pažeidimų lygį yra ne toks didelis, kad taptum pagrindinė priežastis, dėl kurios sveikatos priežiūros paslaugas. Todėl, gydymas atliekamas poliklinikos, t.y. namuose. Tik esant šioms sąlygoms galima pasiekti labai individualus režimas. Tai leidžia atsižvelgti į ne tik somatinių būklę pacientui, bet ir aplinka, kurioje jis gyvena.

Medicinos menas yra tai, kad renkantis gydymo metodą, ji turėtų maksimaliai atsižvelgti ne tik somatinių ir psichikos individualumą paciento, jo diegimo ir biologinį ritmą, bet ir diegimą ir galimybę savo aplinką.

Hospitalizacija būtina tik skubiais narių - atšaukimo sindromas, intoksikacijos ir kt kitais atvejais hospitalizavimas yra nepagrįstas, nes po paciento krenta iš dirbtinai sukurtų sąlygų (priversti alkoholio "bado"), jis paprastai pradeda alkoholio vėl gerti, tik daugiau didesniais kiekiais. Taip yra dėl to, kad deficitas turi savybę kauptis.

Maksimalus somatinių ir psichologinis komfortas. Daugelis klaidingai manyti, kad už alkoholio atsisako suteikti "privers" reikia, tai yra, jėgas daryti tai, ką aš nenoriu. Atsižvelgiant į paciento, tai smurtas. Naudodami šį metodą, jis išlieka vidinė būsena iš motyvų, obsesinis idėjų kova. Tai nuolat įtampa, kuri, kai sukaupta gali supilkite į compulsia - obsesinis elgesį.

Gydymo principas, kuris leidžia pacientui jaustis patogiau, atsižvelgiant į paciento ir jo valstybės yra geriau jaučiasi sąlygomis ne alkoholio vartojimo, nei kai ji yra naudojama. Šiuo tikslu, narkotikai ir ne narkotikų terapija naudojamas, taip pat terpės, kurioje pacientas gyvena korporacija: kuri priklauso nuo veiksnių, kurie gali primenančius girtuoklius skaičius sumažėjo.

Pagrindinės tokio gydymo užduotys:

  • Narkotikų gydymo ir kompensacijos už deficito būklę mažinimas;
  • Kitų gyvenimo patirties, įpročių ir stereotipų susidarymas.

Pirmoji užduotis yra sprendžiama narkotikų registratūroje, kurie pritarė pacientas ilgą laiką pagal mėnesinį biologinio ritmo. Toks gydymas neturi trukdyti darbui, nesukelia sunkumų. Tai finansiškai prieinami absoliučiai visiems gyventojų grupėms. Reikalingi vaistai vaistinėje tinkle visada.

Antroji užduotis yra išspręsta narių formavimas, kai pacientui yra nemalonus ne tik gerti alkoholio, bet ir nemalonus mintis apie tai. Jis turi jausti, kad jis yra geriau gyventi be alkoholio. Tik patogus būklės paciento formavimo, tai "instaliacija" bus jo tikėjimas.

Šis rezultatas yra įmanoma dėl psichogeninės poveikį. Tai įmanoma tik tada, kai pagrindinės problemos yra leidžiama, deficito būklė yra kompensuojamas. Žmonės, kurie domisi pacientui atgauti būtinai dalyvauja gydymo.

Kaip rodo praktika, toks medicinos nepasirinkta veda prie kitų, pragmatinių gyvenimo prioritetų formavimo ir žmogaus tikėjimas naujo gyvenimo teisingumą.